Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Noul pick-up Renault Alaskan se lansează şi pe piaţa Europei! (Video)

Lansat iniţial pe piaţa Americii Latine, noul pick-up Renault Alaskan se lansează şi în Europa! Segmentul pick-up-urilor de o tonă a crescut în Europa cu 25% în 2016 şi cu 19% în prima jumătate a anului 2017, iar cei de la Renault doresc să muşte o bucată bunicică din acest segment.
Pe lângă versiunile civile ale lui Alaskan, cei de la Renault vor oferi diverse versiuni specializate, dotate cu echipamente speciale, care-l vor transforma în vehicul de recuperare, ambulanţă, maşină de pompieri etc. Fiind construit pe baza modelului Nissan Navara de ultimă generaţie, care a participat în MOLDOVA PICK-UP MARATON 2017, noul Renault Alaskan împrumută aceeaşi unitate diesel 2.3 dCi ce dezvoltă 160 CP sau 190 CP în versiunea sa twin turbo.
Motorizările pot fi combinate cu o transmisie manuală în 6 trepte sau cu una automată în 7 trepte. Cea mai eficientă motorizare indică un consum mixt de doar 6.3 l/100 km.

În dotarea standard Renault Alaskan vine cu 7 airbag-uri, sistem de stabilitate ESP şi chiar sistem de frânare autonomă, care operează la viteze de peste 30 km/h.
Opţional este disponibil şi sistemul multimedia cu display de 7 inch, navigaţie şi cameră la 360 de grade.
0
864
GALERIE FOTO (72 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!