Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Renault a actualizat sedanul electric Samsung SM3 Z.E. bazat pe Fluence!

Renault Fluence şi-a finisat cariera pe piaţa europeană în 2016, când a fost succedat de noul Megane Sedan. Fluence, însă, nu a plecat de pe toate pieţele şi este produs până în prezent în Argentina pentru pieţele din America Latină şi în Coreea de Sud, pentru piaţa internă, unde este comercializat sub denumirea Samsung SM3, inclusiv şi în versiune electrică Z.E.
La expoziţia Daegu International Future Auto Expo, Renault tocmai a prezentat versiunea actualizată al automobilului electric Samsung SM3 Z.E. care a primit o baterie nouă de 36 kWh în schimbul celei vechi de 22 kWh.
Actualizarea nu a avut impact asupra greutăţii maşinii şi, cu acumulatoarele încărcate, SM3 Z.E. poate parcurge cu peste 50% mai mult decât versiunea precedentă – 213 km! Puţin? Un studiu local a arătat că, în mediu, un şofer coreean parcurge zilnic circa 40 km cu automobilul, iar un simplu calcul matematic arată că Samsung SM3 Z.E. actualizat va parcurge, teoretic, până la 5 zile fără a fi nevoie să încarce bateriile!
Până la actualizare, Samsung SM3 Z.E. se bucura de o cerere bună pe piaţă, fiind utilizat în firme de taxi şi ministere de stat, de exemplu, Ministerul Sănătăţii al Coreei de Sud a achiziţionat 1,200 unităţi Samsung SM3 Z.E. în aprilie curent! Deci, noul SM3 Z.E. va înregistra vânzări şi mai bune!
0
553
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!