Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Singer dezvăluie primele imagini cu magnificul 911 de 500 CP!

Pe la mijlocul lunii august cei de la Singer Vehicles Design au dezvăluit un propulsor aspirat natural de 4.0 litri şi 500 CP, elaborat în parteneriat cu cei de la Williams.
Şi iată că acum avem în faţă primele imagini cu o nouă versiune Singer 911, create pe baza unui Porsche 911 (964) din anul 1990. Pentru că este un model mai performant, decât cele pe care le produce Singer de obicei, acesta a avut nevoie de modificări mult mai consistente.

Creată pentru Scott Blattner - un client, care deja deţine trei exemplare Singer 911, noua bestie dispune de paneluri ai caroseriei realizate din fibră de carbon, inclusiv aripile evazate şi acoperişul cu incizie de aer. În rezultat modelul cântăreşte doar 990 kg!
Maşina vine echipată cu jante forjate din magneziu BBS de 18 inch „încălţate” în cauciucuri Michelin Pilot Sport Cup 2. Comportamentul maşinii a fost cizelat prin implicarea prezentatorului Top Gear, Chris Harris, precum şi a pilotului de curse Marino Franchitti.
Practic totul este modificat în acest Singer 911, inclusiv interiorul, unde se regăsesc scaune de tip scoică şi o cuşcă de protecţie realizată din fibră de carbon. Cel mai ingenios însă, este sistemul de admisie, ce suplineşte propulsorul cu aer datorită inciziilor amplasate în regiunea geamurilor laterale spate. Sistemul de evacuare realizat din inconel şi titan, este nu mai puţin sofisticat, amintind de bolizii de Formula 1 din anii ’60 ai secolului trecut.
Doar 75 de astfel de automobile vor fi create, preţul cărora va sări cu siguranţă de 500,000 de dolari.
0
497
GALERIE FOTO (20 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!