Modelul de serie Porsche Mission E va avea 5 motorizări!

29 Decembrie 2017, 17:43
Denis Godorozea via Automobile Magazine
Varianta de serie a conceptului Porsche Mission E va fi primul sport-car electric din gama germanilor. Coupe-ul cu 4 uși va fi oferit în 5 variante de motorizări cu tracțiune pe puntea spate și integrală.
Pentru versiunile cu tracțiune integrală vor fi disponibile motorizări cu 2 și 3 motoare electrice care vor livra 408 CP în dotarea incipientă, 544 CP în dotarea medie și 680 CP în dotarea de top. Modelul cu 680 CP va accelera până la 96 km/h (60 mile/oră) în circa 3.5 secunde și va oferi o autonomie de până la 483 km, iar cu ajutorul sistemului de încărcare rapidă, bateriile vor putea fi încărcate până la 80% în doar 20 minute.
Ceva mai târziu vor fi disponibile și două versiuni cu tracțiune pe puntea spate. În aceste dotări sport-car-ul va dezvolta 326 CP și 435 CP în dotarea de top. Prețurile pentru varianta de bază a modelului de serie vor fi foarte apropiate prețului pentru dotarea de bază Porsche Panamera. Modelul de serie Porsche Mission E va fi lansat pe piață până la finele anului 2019.
0
2,389
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!