Noul Volkswagen Touareg va debuta în aprilie 2018!

Noua generaţie Volkswagen Touareg va debuta în prima jumătate al anului viitor şi va avea un design inspirat de la conceptul T-Prime Concept GTE, prezentat în primăvara 2016!
Actualul SUV german, aflat la cea de-a doua generaţie, este produs din anul 2010 şi cariera sa se apropie de sfârşit. În prima jumătate a anului viitor Volkswagen va prezenta noua generaţie Touareg, care va avea un design aproape identic, cu mici ajustări, conceptului T-Prime Concept GTE de acum doi ani, având tangenţe şi cu noul Arteon: o grilă a radiatorului masivă şi faruri LED. La posterior modelul de serie va repeta mot-a-mot conceptul, având doar un alt "desen interior" a blocurilor optice spate.
Generaţiile precedente a SUV-ului aveau un preţ deloc accesibil chiar şi în dotările de bază, iar posibilitatea ca noul Touareg să fie mai ieftin decât predecesorii săi este, practic, exclusă. Ţinând cont de aceasta şi de faptul că Touareg este SUV-ul de top în gama germanilor, viitoare generaţie, cu siguranţă, va fi mult mai tehnologizată şi sofisticată. Modelul de serie va avea la interior o planşă de bord digitală nouă, inspirată de la concept, iar pe consola centrală îşi va face loc noul sistem multimedia prezentat de un ecran tactil de dimensiuni impunătoare ce, împreună cu cele mai moderne tehnologii şi sisteme de siguranţă a concernului, va aduce noul Touareg în segmentul premium – SUV-ul va împărţi platforma MLB Evo cu noile Audi Q7 şi Bentley Bentayga! De asemenea, Touareg va beneficia de mai multe echipări, ca şi celelalte modele a germanilor, printre care şi versiuni sport şi de lux.
Despre substratul tehnic nu se ştie prea multe. Cu certitudine se poate spune că Touareg va fi echipat cu noile motoare turboaspirate de 2.0 litri şi, probabil, va beneficia şi de viitoarea unitate VR6 de 3.0 litri cu o putere de peste 400 CP!
Noua generaţie Volkswagen Touareg va fi prezentată la Salonul Auto de la Beijing în aprilie 2018. SUV-ul va fi produs la uzina Volkswagen din Bratislava, Slovacia, iar startul vânzărilor va fi dat în toamna anului viitor.
0
6,133
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!