Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Volkswagen oferă motoare noi pentru Arteon, Polo şi T-Roc!

Volkswagen a anunţat o serie de motoare noi pentru modelele Arteon, Polo şi crossover-ul T-Roc!
Pentru noua navă amiral Volkswagen Arteon este disponibil un proaspăt propulsor turboaspirat pe benzină de 1.5 litri cu patru cilindri, ce dezvoltă 150 CP şi vine cu sistemul de dezactivare a cilindrilor pentru un consum redus de combustibil! Motorul poate fi cuplat fie la o cutie manuală cu 6 trepte, fie la cutia robotizată DSG, cu dublu ambreiaj şi 7 rapoarte, şi este disponibil pentru dotările Elegance şi R-Line.
Hatchback-ul Polo a beneficiat de o unitate nouă cu 3 cilindri, pentru dotările incipiente, de 1.0 litri, ce dezvoltă 75 CP şi este disponibil în dotările SE şi Beats. În dotarea următoare, SEL, acelaşi motor livrează 115 CP. Propulsorul se cuplează exclusiv la o cutie manuală cu 5 trepte.
Crossover-ul T-Roc a primit o dotare incipientă cu indexul S, care vine echipată cu acelaşi motor turboaspirat de 1.0 litri, instalat şi pe Polo, ce dezvoltă 115 CP. În dotarea de top SEL, T-Roc va fi disponibil cu unitatea turbodiesel de 2.0 litri, ce dezvoltă 150 CP, şi cu tracţiune integrală. Ambele motoare sunt cuplate doar la cutia manuală cu 6 trepte.

Noile motoare vor fi disponibile începând cu anul viitor.
0
588
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!