Mercedes-Benz a prezentat noul sistem de infotainment User Experience (Video)

La expoziţia CES 2018 din Las-Vegas, producătorul din Stuttgart a prezentat noul său sistem de infotainment Mercedes-Benz User Experience (MBUX), care promite a fi mai rapid, mai simplu în utilizare, mai ergonomic şi va va fi regăsit pe toate modelele viitoare Mercedes-Benz, începând cu compactele din familia A-Class.
Noul sistem este bazat pe platforma Linux şi va debuta în serie pentru prima dată pe noul Mercedes-Benz A-Class. În dotarea incipientă compacta va fi oferită cu o planşă de bord de 7 inch acompaniată de un ecran tactil al sistemului multimedia de aceeaşi dimensiune, cu sistemul MBUX inclus. În dotările de mijloc A-Class va beneficia de un ecran mai mare, de 10.25 inch, iar variantele de top se vor alege cu o planşă de bord digitală de 10.25 inch şi cu un ecran al sistemului multimedia de aceleaşi dimensiuni. Pentru ambele dimensiuni de ecrane, sistemul multimedia se bazează pe procesor cu 6 nuclee, placă video nVidia şi memorie RAM de 8 GB.
MBUX are incluse sisteme de recunoaştere a gesturilor şi comenzi vocale. Chiar şi pentru A-Class vor fi disponibile 64 nunaţe pentru iluminarea ambientală. Noul sistem de infotainment va include şi tehnologia Near Field Communication (NFC) şi USB Type C pentru încărcarea rapidă a smartphone-ului.
Pe viu sistemul va putea fi văzut pe noul Mercedes-Benz A-Class care, cel mai probabil, va serba premiera mondială la Salonul Auto de la Geneva în luna martie al acestui an.
0
2,220
GALERIE FOTO (19 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!