Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Exorcistul în acțiune: vezi cum un Chevrolet Camaro modificat de Hennessey Performance atinge viteza de 349 km/h (Video)

Acum aproape un an, ca răspuns pentru Dodge Challenger Demon, unul dintre cele mai potente Muscle Car-uri din istorie, atelierul Hennessey Performance a prezentat modelul The Exorcist, bazat pe Chevrolet Camaro ZL1.
Tunerii au modificat la greu unitatea LT4 V8 al coupe-ului american, care a primit un compresor mecanic de dimensiuni mai mari și sisteme de admisie și eșapament îmbunătățite. Grație modificărilor, The Exorcist dezvoltă o putere spectaculoasă de 1,014 CP și un cuplu de 1,350 Nm! De pachetul de modificări poate beneficia orice proprietar a unui Chevrolet Camaro ZL1, contra sumei de 55 mii dolari. Modificările includ și inscripțiile cu denumirea specială a modelului "The Exorcist" și jante din aliaj de 20 inch cu desing special. Opțional super-car-ul poate avea și un kit aerodinamic mai agresiv.
Exorcistul poate accelera până la 96 km/h (60 mph) în mai puțin de 3 secunde, iar distanța de un sfert de milă (402 metri) o parcurge în mai puțin de 10 secunde. Viteza maximă atinge 350 km/h, iar acum tunerii americani au înregistrat acest rezultat impresionant într-o secvență video, pe care o puteți urmări mai jos.
Apropo, Dodge Challenger Demon pare să fie, totuși, mai ager, acesta accelerează până la 100 km/h în 2.3 secunde, iar distanța de 1/4 mile o parcurge în 9.65 secunde. Eh, ne-am dori enorm să vedem ambele modele în acțiune într-un drag racing...
0
683
GALERIE FOTO (23 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!