Mitsubishi a comercializat un număr record de SUV-uri hibride pe piața europeană în 2017

Anul 2017 a fost unul fructuos pentru Mitsubishi pe piața europeană, mai ales în segmentul automobilelor electrificate. Reușind să comercializeze peste 100 mii SUV-uri hibride Outlander PHEV, Mitsubishi a stabilit un record în clasă în Europa. Astfel, aproximativ fiecare al 10-lea automobil comercializat de către Mitsubishi în 2017 a fost un Outlander PHEV!
Amintim, că compania niponă a contribuit mult la vânzările totale a Alianței Renault-Nissan care, sumar cu compania niponă, au comercializat la nivel global peste 10,5 milioane automobile, devenind cel mai mare producător auto al anului trecut, depășind rivali puternici precum Volkswagen Group (locul 2) și Toyota (locul 3). Iar în acest aspect, succesul versiunii electrificate Outlander este și mai remarcabil!
La finele anului precedent Mitsubishi Outlander PHEV a fost lansat oficial pe piața americană unde nu a reușit să atingă succese atât de spectaculoase, însă niponii mizează că în noul an SUV-ul hybrid va înregistra recorduri și în SUA.
Succesul crossover-ului nipon s-ar putea datora și faptului, că acesta este unicul SUV plug-in în clasă, ceilalți producători oferă doar versiuni mild-hybrid a SUV-urilor sale (care nu pot fi încărcate de la priză electrică). Mitsubishi Outlander PHEV combină un benzinar de 2.0 litri cu două motoare electrice, montate pe ambele punți a crossover-ului. Puterea totală a propulsoarelor atinge circa 200 CP. Bateriile cu o capacitate de 12 kWh sunt ascunse în podeaua Outlander PHEV și oferă o autonomie de până la 52 km. Cu rezervorul de combustibil plin, crossover-ul poate parcurge până la 900 km, înregistrând un consum mixt de doar 1.9 litri!
0
2,981
GALERIE FOTO (16 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!