Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Versiunea actualizată Porsche 911 GT3 RS a primit un motor nou cu surplus de putere

Primele imagini și informații oficiale despre noul Porsche 911 GT3 au apărut pe site-ul australian Drive, însă în scurt timp postarea a fost ștearsă. Australienii au dezvăluit că versiunea actualizată a sport-car-ului german are sub capotă un propulsor nou și va beneficia de o suspensie complet reglabilă.
Aspectul exterior al coupe-ului nu a suferit metamorfoze consistente, au fost modificate doar barele de protecție cu un singur scop – de a oferi o aerodinamică mai bună modelului. Prizele de aer de pe caroserie și spoilerul de pe "capacul portbagajului" au forme diferite. Pentru puntea față sunt prevăzute jante de 20 inch, și de 21 inch pentru puntea spate, cu anvelope de dimensiuni 265/35 și, respectiv 325/30 pentru jantele mai mari.
Noul 911 GT3 RS este propulsat de noua unitate de 4.0 litri, ce dezvoltă acum 521 CP (contra celor 500 CP la versiunea pre-facelift). Motorul este cuplat la o cutie robotizată cu 7 rapoarte. Opțional Porsche 911 GT3 RS poate fi echipat cu o suspensie complet reglabilă la discreția șoferului. Va fi disponibil și pachetul Clubsport, care include bare de siguranță din aluminiu la interior, centuri de siguranță de tip sport și stingător.
Actualul sport-car german accelerează până la 100 km/h în 3.3 secunde, viteza maximă fiind limitată la 330 km/h. Versiunea actualizată ar putea accelera cu 0.1 - 0.2 secunde mai rapid, însă viteza maximă, cel mai probabil, va rămâne la același indicator, care este mai mult decât suficient, de altfel.
0
432
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!