GENEVA 2018 LIVE: Mercedes-Maybach facelift

7 Martie 2018, 15:53
Redacția PiataAuto.md, LIVE din Geneva
La Geneva a debutat varianta actualizată Mercedes-Maybach S-Class. Germanii au dorit să ofere limuzinei de top un aspect propriu, mai distanțat de versiunile "standard" Mercedes-Benz S-Class. Astfel, Maybach a primit o parte frontală retușată, cu o grilă a radiatorului cu design propriu cu lame verticale și nu orizontale, așa cum am obișnuit să vedem la majoritatea modelelor din gama producătorului din Stuttgart. Bara de protecție față, aparent neschimbată, a primit o nouă grilă a inciziilor de aer.
Inspirată din modelele istorice Maybach, noua limuzină poate beneficia de o caroserie cu două nuanțe de culori, iar la alegerea clienților sunt puse 9 variante de combinări de culori. Jantele, oferite până acum în exclusivitate modelelor decapotabile Mercedes-Maybach S 650 vor fi disponibile și pe modelul "de serie", inclusiv cu câteva variante de jante noi de 20 inch în stil retro, precum la modelele prezentate la evenimentul din Geneva.
La alegerea clienților sunt puse noi variante de tapiserie, din piele fină Nappa și Alcantara, precum și mai multe seturi de accesorii originale marcă Mercedes-Maybach.
0
2,200
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!