GENEVA 2018 LIVE: Toyota Auris sărbătorește premiera mondială cu design incendiar!

6 Martie 2018, 17:43
Redacția PiataAuto.md, LIVE din Geneva
Mai devreme în presă se vehicula că Toyota renunță la modelul Auris pe piața europeană, acesta urmând să fie înlocuit cu Corolla Hatchback. Niponii, însă, sparg toate speculațiile cu premiera noii generații Auris, care cucerește din prima cu design incendiar, Auris devenind, probabil, unul dintre cele mai atrăgătoare modele în clasă!
Gata cu conservatismul în design! Noul hatchback Auris are un exterior inspirat de la cele mai noi modele mari din gama niponilor, Avalon și Camry, și primește o parte frontală revizuită în totalitate cu incizii de aer imense și blocuri optice agresive dar, totodată, elegante. Silueta Auris a devenit mai atletică decât oricând, reușind să rămână, totuși, familiară cu modelul precedent.
Noul Auris vine cu 3 motoare noi. Pentru versiunile incipiente este prevăzut un benzinar turboaspirat de 1.2 litri cu 117 CP la activ. Acesta este urmat de motorizarea hibridă, preluată de la modelele Prius și C-HR, care combină un benzinar aspirat natural de 1.8 litri cu un motor electric, ce dezvoltă în tandem 124 CP. Versiunea de top vine cu o nouă propulsie hibridă, ce are la bază un benzinar și dezvoltă un total de 182 CP. Motorizări diesel nu sunt planificate, cel puțin, în viitorul apropiat. Toyota Auris III va fi produs în continuare la uzina niponilor din Burnaston, Marea Britanie.
0
2,516
GALERIE FOTO (14 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!