Volkswagen New Beetle ar putea să rămână fără succesor?

Unul dintre cele mai recunoscute și neobișnuite modele Volkswagen, numit în limba română și "broscuță", modelul Beetle ar putea rămâne fără succesor direct! Informația a fost comunicată pentru revista britanică Autocar de către unul din managerii de frunte a mărcii germane Frank Welsch, care a declarat că generațiile apărute până acum sunt tocmai suficiente pentru un asemenea model și ar fi imposibil de oferit ceva nou de 5 ori consecutiv cu un model atât de specific.
Chiar și așa, Beetle va avea, totuși, un succesor ideic, iar acesta va fi modelul de serie I.D. Buzz cu propulsie electrică, care va avea un design retro-futurist care, totodată, va fi și un succesor pentru onoratul Volkswagen T1.
Prezentul New Beetle este oferit pe piață în prezent în două variante de caroserie – coupe și convertible. Ambele versiuni vor fi indirect substituite pe piață inclusiv și de noul crossover compact Volkswagen T-Roc, pentru care a fost confirmată o versiune decapotabilă. Cea din urmă va substitui la rândul său și versiunile "open-top" a modelelor Golf și Eos.
Volkswagen New Beetle a fost prezentat pentru prima dată în 1997 ca succesorul ideic al originalului Beetle. Compacta a avut succes și a devenit cu adevărat faimoasă în rândurile iubitorilor auto. În 2011 a fost lansată generația A5 New Beetle, care se produce până în prezent, fiind construită pe baza generației precedente Volkswagen Golf. Aceasta urmează să fie pensionată în timpul apropiat.
0
2,281
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!