Viitorul BMW X3 M va dispune de o versiune mai performantă

Premiera mondială a primului BMW X3 în versiunea de performanță M ar putea avea loc până la finele acestui an, iar potrivit unor informații apărute în presa occidentală, premiera va avea loc în luna octombrie al acestui an la Salonul Auto de la Paris, iar odată cu versiunea de top va fi disponibil și pachetul de modificări Competition Pachage, în premieră pentru SUV-urile bavareze.
BMW X3 M va dispune de tratamentul caracteristic versiunilor de performanță actuale din gama producătorului german. SUV-ul va beneficia de un kit aerodinami agresiv, cu incizii imense de aer, accente din fibră de carbon și accesorii sport la interior, totul după rețeta bine calculată a diviziunii M. BMW X3 M ar putea avea sub capotă unitatea biturbo de 3.0 litri cu 450 CP la activ. Pachetul opțional Competition Package va oferi crossover-ului nu mai puțin de 475 CP o resetare a suspensiei și cutiei de viteze.
În viitor bavarezii intenționează să diversifice gama de modele a diviziunii M, dat fiind faptul creșterii vânzărilor a acestor modele la nivel mondial. Anul 2017 a adus versiunilor de performanță BMW, printre care versiunile M Performance și M o creștere de 19.1% a vânzărilor, comparativ cu anul 2016, fiind vândute peste 80 mii automobile. Cel mai vândut model a fost BMW M2, care va fi curând înlocuit cu noul M2 Performance.
0
1,832
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!