Rezultate remarcabile pentru Toyota în Europa: 45% din automobilele vândute în 2018 sunt hibride!

Eforturile timpurii ale celor de la Toyota în dezvoltarea tehnologiei de propulsie hibridă îşi arată acum adevărata lor menire. Pe fundalul scandalurilor care urmăresc motoarele diesel şi a aşteptatelor interdicţii ale maşinilor cu aceste motoare de la accesul în mai multe oraşe europene, modelele hibride devin o alternativă tot mai atractivă pentru cumpărători.
Şi, deoarece Toyota şi Lexus şi-au înrădăcinat asocierea de pionerat şi experienţă în tehnologia hibridă cu mulţi ani în urmă, compania niponă este astăzi cea care profită cel mai mult de pe urma acestei schimbări de preferinţă a consumatorilor.
Ca urmare, Toyota Motor a ajuns în acest an în Europa la un rezultat, pe care l-ar invidia orice marcă de automobile. 45% din vânzările realitate de companie în Europa în primul trimestru al acestui an au revenit automobilelor hibride Toyota şi Lexus! Mai exact, Toyota Motor a vândut în Europa 125,400 automobile hibride, în creştere cu 18% faţă de perioada similară a anului trecut. Mai mult ca atât, dacă izolăm datele Europei occidentale, cota hibrizilor în vânzările companiei a ajuns la 55%!
Cele mai bine vândute modele hibride sunt Yaris Hybrid, CH-R Hybrid, Auris Hybrid şi RAV4 Hybrid, în timp ce cele mai bine vândute modele hibride din gama Lexus sunt NX, RX şi CT.
0
1,772
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!