Volvo S90 Ambience - conceptul perfect pentru călătorii prin junglele urbane (Video)

Volvo prezintă conceptul perfect pentru relaxare în timpul călătoriilor prin junglele urbane – S90 Ambience Concept. Modelul combină efectele vizuale şi acustice pentru un confort de excepţie la bord. Având la bază versiunea cu 3 locuri a sedanului Volvo S90 Excellence, destinată pasagerilor din spate, noul S90 Ambience Concept aduce o tehnologie de lux nouă în industria autp, care ulterior ar putea fi accesată pe modelele de top de serie al mărcii suedeze.
Noul sistem al celor de la Volvo aduce inovaţie în confortul vizual şi acustic, oferind posibilitatea pasagerilor din spate să seteze o proiecţie pe plafonul panoramic după bunul plac, care va fi acompaniată de sunete specifice pachetului ales, de exemplu sunetul picăturilor de ploaie sau ciripitul păsărilor, care concomitent să creeze o atmosferă deosebită la bord, izolată de cele de la exteriorul automobilului.
Pasagerii din spate vor putea accesa, prin intermediul smartphone-ului unul din pachetele de setări propuse de producător, printre care se enumeră proiecţia aurorelor boreale, pădurea scandinavă, proiecţii geometrice multicolore şi ploaia. Pe lângă proiecţia vizuală cu sunetele specifice difuzate de sistemul audio Bowers and Wilkins, în habitaclu va fi difuzat parfumul specific fiecărui pachet vizual, pentru a completa efectul prezenţei.
Premiera noii tehnologii va avea loc la Salonul Auto de la Beijing în câteva zile. Ulterior tehnologia nouă ar putea ajunge ca echipament opţional pentru versiunea de top Volvo S90 Excellence.
0
1,942
GALERIE FOTO (18 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!