BMW începe testarea automobilelor cu pilot automat în Shanghai

BMW va începe curând testarea automobilelor cu pilot automat pe străzile orașului Shanghai, o autorizare în acest sens a fos emisă de către autoritățile chineze, iar asta înseamnă că BMW devine primul producător auto din Europa, care va produce astfel de teste pe teritoriul Chinei.
Primul model autonom bavarez testat în China va deveni actuala navă amiral BMW Seria 7. Sedanurile vor fi testate pe străzile orașului Shanghai, acesta fiind primul oraș din China, care a permis testarea automobilelor autonome pe drumurile publice. Totodată, bavarezii nu sunt primii care s-au bucurat de o asemenea autorizare, modelele mărcilor locale Nio și SAIC circulând în regim autonom prin megapolisul chinez din luna martie al acestui an.
Echipa care va asigura producerea testelor sedanurilor autonome Seria 7 este formată din peste 60 ingineri, care vor supraveghea automobilele instantaneu. Ulterior automobilele autonome ar putea fi lansate și pe străzile altor orașe din China, precum și în Beijing, autoritățile venind cu soluții legislative în acest sens.
0
1,774
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!