(Teaser) Audi va prezenta la Pebble Beach prototipul unui supercar electric
31 Iulie 2018, 10:14
La concursul de eleganță, ce va avea loc la Pebble Beach în luna august curent, Audi va prezenta prototipul unui supercar electric. Modelul a primit denumirea PB 18 e-tron, are propulsie electrică, iar primele imagini de teasing sugerează că acesta dispune de un design și siluetă mai diferite, decât ceea cu ce ne-a obișnuit producătorul din Ingolstadt.

Producătorul declară, că noul
PB 18 e-tron este inspirat de la prototipul de curse Le Mans R18 e-tron. De la același prototip de curse a fost preluată și adaptată o parte din substratul tehnic. La moment, însă, cei de la Audi nu dezvăluie informații despre unitatea de propulsie a noului concept – cel mai probabil aceasta va fi făcută publică odată cu debutul supercar-ului conceptual.

Nu se cunoaște, dacă conceptul
PB 18 e-tron va ajunge în producția de serie – germanii nu oferă informații în acest sens. Totodată, dacă va fi luată decizia de producție, supercar-ul se va situa în vârful gamei de modele electrice e-tron, primul reprezentant de serie a căreia va fi prezentat în septembrie – SUV-ul Audi e-tron. Tot de atunci constructorul va începe preluarea comenzilor pentru primul său model electric de serie.
PiataAuto.mdDenis Godorozea
0
1,932
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!