Au fost anunţate preţurile noii generaţii BMW X5 în Moldova. Cât costă noul model?

13 August 2018, 16:33
Redacţia PiataAuto.md, cu referire la BMW Moldova
Noua generaţie BMW X5, dezvăluită de bavarezi la începutul acestei veri, este tot mai aproape de a ajunge în primele showroom-uri europene. De curând au devenit cunoscute şi preţurile noului X5 pentru Moldova.
Astfel, în momentul lansării pe piaţă, cea mai accesibilă motorizare va fi X5 xDrive40i, care va avea sub capotă un motor de 6 cilindri în linie, de 3.0 litri. Preţul acestei motorizări va porni de la 58,200 EUR în Moldova.

Motorizarea xDrive30d va fi cea mai accesibilă versiune diesel şi va porni în ţara noastră de la 62,200 EUR. Amatorii motoritării diesel triturbo de sub capota versiunii X5 M50d vor plăti un preţ de pornire de 77,900 EUR, iar fanii benzinarului V8 de 4.4 litri de pe versiunea xDrive50i vor beneficia de un preţ niţel mai accesibil – 76,700 EUR.
Lista de comenzi pentru noua generaţie BMW X5 a fost deja deschisă la importatorul autorizat BMW Group în Moldova, compania Autospace. Prin urmare, puteţi deja să plasaţi o comandă pentru noua generaţie a legendarului SUV bavarez.

BMW X5 a fost primul model din gama SUV-urilor BMW, prima generaţie a modelului fiind lansată în anul 1999. Astăzi, peste o treime din vânzările BMW la nivel global revin modelelor SUV, iar cota lor e în continuă creştere.
0
4,597
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!