Aurus prezintă interiorul noului sedan de lux Senat în primele imagini oficiale

În doar câteva zile noul producător de automobile de lux din Rusia, Aurus, va prezenta modelul Senat în versiunile sedan și limuzină. Anterior, modelul respectiv a fost surprins de nenumărate ori pe drumurile publice, iar brandul Aurus a și fost lansat oficial, însă până în prezent constructorul nu a publicat imagini oficiale cu unul din modelele sale. De curând, însă, anticipând premiera publică, constructorul a dezvăluit oficial interiorul sedanului Senat.
Cum se declara mai devreme, sedanul Aurus Senat va concura în segmentul automobilelor premium, iar primele imagini oficiale cu habitaclul acestuia, vine doar să confirme declarațiile oficialilor. La bordul sedanului sunt utilizate materiale de cea mai înaltă calitate, precum pielea naturală, inserțiile din lemn, metal și sticlă. Aspectul stilistic general al planșei de bord este unul monumental, parcă inspirat de la modelele Rolls-Royce și Bentley.
Cercetat în detalii, însă, acesta amintește și de modelele premium germane și nipone. Instrumentarul de bord este unul digital, iar amplasarea acestuia pare să fie inspirată de la modelele Lexus, cu ecranul sistemului multimedia adâncit în planșă. Mai jos, pe consola centrală își fac loc prizele de aer a sistemului de climatizare executate, aparent, din metal, între care s-a situat un ceas analogic. Urmează blocul comenzilor sistemului de climatizare, cu două rotile cu ecrane digitale cu afișarea datelor sistemului de climatizare integrate. Pe tunelul central se regăsesc două compartimente pentru păstrarea obiectelor personale, iar în apropierea levierului cutiei de viteză sunt situate comenzile sistemului multimedia și, cel mai probabil, rotila de selectare a regimului de condus. Volanul cu două spițe amintește de cel de pe Mercedes-Benz S-Class (W222) în versiunile de până la facelift, deși are un aspect modificat.
Premiera publică a sedanului și limuzinei Aurus Senat va avea loc la Salonul Auto de la Moscova pe parcursul săptămânii vitoare. Tot atunci vor fi dezvăluite informațiile despre substratul tehnic al acestora, dar și termenii lansării în producția de serie și pe piață. Prețurile anticipate pentru Senat sedan vor constitui circa 10 milioane ruble rusești, echivalentul a circa 127 mii euro, conform cursului valutar curent.
0
2,185
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!