Infiniti prezintă noua direcție de design a viitoarelor modele

Infiniti prezintă la Concursul de Eleganță de la Pebble Beach, California, nou direcție de design, care va fi preluată de toate modelele viitoare a mărcii, cu conceptul electric Prototype 10. Monopostul prevestește aspectul exterior al viitoarelor modele, dar și viitorul electric al mărcii – după 2021 toate modelele Infiniti vor dispune de propulsie electrificată sau range-extender.
Monopostul electric adoptă un design nou pentru Infiniti, deși pot fi observate anumite tangențe cu conceptele anterioare, dezvoltate, de asemenea sub controlul noului designer Infiniti, Karim Habib. Totodată, Prototype 10 are mici asemănări și cu conceptele recente dezvoltate de Mercedes-Benz. Designul viitoarelor modele de serie inspirate de la conceptul prezentat acum va fi unul minimalist, cu puține elemente decorative, blocuri optice înguste și incizii de aer mici.
Niponii nu oferă detalii despre substratul tehnic al conceptului. Acesta este propulsat de un motor electric, iar caracteristicile acestuia rămân a fi necunoscute. Cel mai probabil, noul concept are o unitate de propulsie identică conceptului Prototype 9, prezentat la Concursul de Eleganță anul trecut, acel model folosea un motor electric de 148 CP, alimentat de la un set de baterii de 30 kWh. Puțin? Probabil, însă misiunea de bază a conceptului este de a prezenta direcția evoluției designului mărcii nipone.
0
2,117
GALERIE FOTO (40 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!