Primăria capitalei sistează de astăzi traficul rutier pe strada 31 August 1989 până în septembrie

Primăria Municipiului Chișinău a emis un comunicat de presă, în care anunță suspendarea traficului rutier începând cu ziua de astăzi, 2 august, până la data de 1 septembrie, pe strada 31 August 1989 din capitală pe tronsonul cuprins între străzile Ismail și Tughina. Suspendarea are loc în legătură cu executarea lucrărilor de pozare a rețelelor.

Pe lângă porțiunea de drum respectivă, Primăria anunță suspendarea traficului rutier în intersecția străzilor Ismail și 31 August 1989 în acest week-end, 4 și 5 august. Traficul rutier va fi reorientat pe alte artere din preajmă, inclusiv transportul public.
Astfel, itinerarul rutelor de troleibuz cu nr. 9 și 13 va fi modificat în felul următor:
– Tur – de pe str. Ismail pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni, str. Alexe Mateevici, str. Vasile Alecsandri, şos. Hânceşti şi în continuare pe traseele stabilite;
– Retur – itinerar standard.

Rutele de microbuz cu nr. 120, 169, 186 și 191 vor circula în felul următor:
– Tur – de pe str. Ismail pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, str. Vasile Alecsandri, str. Bucureşti, str. Ismail şi în continuare pe traseele stabilite.
– Retur – itinerar standard.

Ruta de microbuz cu nr. 103 va circula în felul următor:
– Tur – de pe str. 31 august 1989 pe str. Armenească, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt şi în continuare pe traseul stabilit.
– Retur – itinerar standard.
0
1,622
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!