Rimac C_Two California va fi livrat clienților cu vin spumant și cupe de cristal în echipare

Rimac a prezentat o versiune specială a supercar-ului său electric C_Two, care a primit denumirea California. Noul coupe se distinge prin culoarea specială a caroseriei și spațiul de depozitare la nivel de portbagaj special prevăzut pentru păstrarea a două sticle de șampanie. Prezentarea coupe-ului a avut loc la muzeul Petersen Automotive din Los-Angeles, iar ulterior C_Two California va participa la mai multe evenimente în SUA.
Caracteristicile distinctive a versiunii California sunt nuanța specială a caroseriei de albastru, denumită Mexican, jantele cu design original și spațiul de depozitare a două sticle de șampanie cu un volum de până la 6 litri fiecare. Odată livrat, supercar-ul electric va dispune de un "rezervor" suplinit cu două sticle de vin spumant și un set de cupe de cristal.
Substratul tehnic al noului Rimac C_Two California este identic coupe-ului electric prezentat mai devreme – acesta este propulsat de 4 motoare electrice, cu o putere totală de 1,914 CP, cuplate fiecare la câte o cutie de viteze individuală, pentru puntea față cu câte un raport și cu câte două rapoarte pentru puntea spate. Supercar-ul electric este capabil să atingă viteza de 60 mph (97 km/h) în 1.84 secunde. Viteza maximă este limitată la 412 km/h.
Motoarele electrice sunt alimentate de la un set de baterii de 120 kWh, ce-i pot asigura o autonomie de până la 650 km. Producția Rimac C_Two și livrările către clienți vor începe din 2019.
0
1,431
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!