PARIS 2018. Skoda Karoq Scout, "în carne şi oase"

Cam toate modelele Skoda cu inscripţia „Scout” arată bine, nu? Zonele mai generoase de protecţie din plastic de pe caroserie şi alte mici detalii de design le fac să arate mai pregătite de aventură, însă în cazul lui Karoq, care are şi aşa zone masive de plastic în partea inferioară a caroserie, sarcina designerilor de a crea ediţia Karoq a fost mult mai dificilă.
Aşa că barele de protecţie au primit zone lucioase în partea inferioare, care să sugereze nişte scuturi metalice. Însă, fireşte, nu e vorba de fier acolo, ci de plastic vopsit, deci un pic mai puţin practic. Însă, ca aspect şi design, cu siguranţă noua Skoda Karoq Scout, adusă la salonul auto de la Paris, arată foarte bine. Iar noi – ştiţi deja – avem o afinitate deosebită pentru Karoq, datorită mega-expediţiei noastre cu el, dar şi optării pentru Karoq în rol de automobil redacţional!
Aşa că aceste imagini, cu Karoq Scout, surprins în „carne şi oase” la standul Skoda de la salonul auto de la Paris, ne atrag puternic privirile şi ne stârnesc admiraţie. Mai ales că la Paris a fost adus şi un Karoq Scout alb, ca şi Karoq-ul redacţional. Iar pe lângă asta, habitaclul versiunii Scout arată de-a dreptul superb de bine combinat!
Iar partea pe care noi o adorăm cel mai mult la noul Karoq Scout e faptul că acesta e disponibil doar cu tracţiune integrală, în spiritul aventurilor adevărate, cu trei motorizări la alegere – 1.5 TSI de 150 CP, 2.0 TDI de 150 CP şi 2.0 TDI de 190 CP.

Voi ce spuneţi, vă place?
0
2,691
GALERIE FOTO (9 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!