Alfa Romeo GTV: Să ne aşteptăm la un rival pentru BMW Seria 4 şi Audi A5?

Ultimul model Alfa Romeo GTV are deja mai mult de 10 ani, însă producătorul italian planifică să reincarneze modelul GTV care va avea o platformă comună cu actuala generaţie a sedanului Alfa Romeo Giulia.
Modelul GTV va avea un nou design frontal, distinct de cel al sedan-ului, precum și o siluetă mai sportivă specifică unui automobil de clasă Gran Turismo. Deşi iniţial se asteaptă să apară versiunea cu două uşi, o variantă cu cinci uşi al modelului GTV este luata în considerare, pentru a face concurenţă germanilor Audi A5 Sportback şi BMW Seria 4 Gran Coupe.

Gama de motoare al noului GTV va fi similară modelului Giulia, fiind prezentată de benzinare turboaspirate de 2,0 litri cu 197 CP și 276 CP, precum și un V6 de 2.9 litri şi 503 CP, în versiunea Quadrifoglio.
Interesant este faptul că Alfa Romeo proiectează și un sistem de recuperare a energiei, caracteristică modelelor hibrid, care va permite recuperarea energiei în urma frânării pentru a fi utilizată la accelerarea motorului.

Tehnologia va fi disponibilă pentru versiunile Quadrifoglio ale modelului GTV şi va crește puterea maximă până la 641 CP fiind o cifră de invidiat chiar şi pentru sport-car-ul McLaren 570 S.

0
2,263
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!