Sezonul 4 al emisiunii The Grand Tour confirmat oficial!

Zvonurile precum că emisiunea The Grand Tour va lua sfârşit imediat după lansarea sezonului 3 s-au adeverit să fie false, din fericire, pagina oficială pe Facebook a emisiunii confirmând recent începutul filmărilor sezonului 4.
Încă o noutate bună pentru fani este că prezentatorii James May, Jeremy Clarkson şi Richard Hammond au semnat un acord de prelungire a contractului cu cei de la Amazon Prime pentru filmările sezonului 5 al emisiunii The Grand Tour.

În cadrul sezoanelor 4 şi 5 vor fi lansate nu mai puţin de patru epizoade speciale, filmate în stilul Top Gear Special ai anilor precedenţi. Se pare că banii nu sânt o problemă pentru cei de la Aamzon Prime, luând în considerare declaraţia lui Clarkson precum că ''Marvel ar fi gelos de asemenea bugete''.
Declaraţia a fost făcută în cadrul unui interview când Jeremy Clarkson a fost întrebat dacă Amazon planifică să păstreze bugetul de 5 milioane de dolari pentru un epizod. Între timp reamintim că startul sezonului 3 al emisiunii The Grand Tour este planificat pentru 18 ianuarie 2018.
0
1,831
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!