VIDEO: UAZ Predsedateli, sau cum arată o saună pe roţi marca UAZ!

Microbuzul UAZ 452 sau ''Buhanka'' cum au poreclit-o ruşii este o maşină extrem de populară printre tuner-ii din spaţiul ex-sovietic.
Buhanka dispune de o sumedenie de modificaţii, în special este foarte îndrăgită de iubitorii de off-road, din motiv că este spaţioasă, simplă şi ieftină în deservire. Însă filmuleţul de mai jos ne lasă cu gura căscată, arătându-ne o modificaţie a microbuzului pe care nu am mai văzut-o niciodată şi se pare să fie o versiune de serie, având un nume foarte ciudat, ‘’Predsedateli’’.

La exterior arată ca un UAZ obişnuit, însă cel mai interesant se ascunde în interior. În timp ce producătorii auto folosesc tot mai des elemente din aluminiu, plastic de calitate înaltă şi chiar fibră de carbon în tapiseria interiorului automobilelor sale, cei de la UAZ se pare că au hotărât să se întoarcă în trecut, tapisând interiorul cu lemn natural în stilul unei saune ruseşti!
Ornamentele din lemn cu care decorau ruşii casele sale din în trecut sunt prezente peste tot în interiorul maşinii şi din spusele autorului acestui video, interiorul acestui UAZ miroase a saună rusească adevărată!
0
3,486
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!