Un american aduce la trade in 5 modele Toyota MR-2 în schimbul unei Mazda MX-5 nouă!

Toyota MR-2 în prima generaţie este cu siguranţă unul din cele mai râvnite sport-car-uri clasice la ziua de azi.
Însă se pare că un fost profesor universitar din SUA şi-a dorit atât de tare o maşină nouă, încât a sacrificat în trade in o colecţie întreagă din 5 exemplare Toyota MR-2 pentru o Mazda MX-5 din 2016. Cazul ciudat s-a întâmplat la unul din dealerii Toyota din statul Missouri, SUA.

Cea mai veche cu cel mai mare parcurs dintre cele 5 exemplare MR-2 este maşina de culoare galbenă, care a fost produsă în 1985 şi are parcurs 333,134 kilometri la bord. Cea mai nouă, cu cel mai mic parcurs este maşina de culoare albastră deschis, produsă în 1989 are la bord doar 45,062 kilometri.
Când a fost întrebat de ce doreşte să schimbe tocmai 5 maşini clasice pentru una nouă, răspunsul proprietarului colecţiei a fost destul de pragmatic: s-a săturat să le întreţină pe toate şi vrea să treacă la ceva mai nou, a spus el.

În scurt timp după ce dealer-ul Toyota a făcut publică afacerea, sute de pasionaţi l-au atacat cu oferte de preţ, ulterior în doar o săptămână patru din cele cinci Toyota MR-2 au fost vândute
0
481
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!