McLaren 600LT Spider: Cerul e limita pentru noul Longtail decapotabil

Astăzi, 16 ianuarie 2019 McLaren a dezvăluit noul supercar decapotabil 600LT Spider. Noua decapotabilă combină în sine performanţele excepţionale şi masa totală redusă pe care le demonstrează fratele său în varianta Coupe, cu plăcerea de condus a unui Spider.
Performanţele sânt cu adevărat excepţionale, motorul de 3,8 litri V8 oferind o putere maximă de 600 CP şi 620 Nm de cuplu, cu o masă totală de doar 1,297 de kilograme. Vorbind de greutate, decapotabila 600LT Spider este cu doar 50 de kilograme mai grea decât versiunea Coupe şi demonstrează un raport putere-greutate de 456 CP la tonă.

Accelerarea 0-100 km/h de 2,9 secunde şi viteza maximă de 324 km/h a versiunii 600LT Spider este identică cu cea a Coupe-ului, în timp ce viteza maximă cu acoperişul coborât este de
315 km/h.
Interiorul este bogat în fibră de carbon şi alcantara, iar scaunele preluate direct din modelul McLaren P1 sunt oferite în standard. Opţional clienţii pot opta pentru scaune sportive împrumutate de la hypercar-ul McLaren Senna.

Pentru clienţii care doresc să reducă dramatic greutatea maşinii, McLaren oferă opţiunea de eliminare a sistemelor audio şi de climatizare. McLaren 600LT Spider va fi produs în serie limitată cu un preţ care porneşte de la 201,500 de lire sterline.
0
1,923
GALERIE FOTO (18 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!