Primele imagini oficiale cu exteriorul noului Renault Clio!

După lansarea de ieri a imaginilor cu interiorul noului Clio, Renault prezintă o serie de poze oficiale cu exteroirul noului hatchback. La o prima privire putem observa că designul nu a suferit schimbări radicale, însă, cu siguranţă avem despre ce vorbi la acest capitol.
Prima schimbare semnificativă este caroseria maşinii care a devenit cu 14 mm mai scurtă, în timp ce la inerior maşina a devenit mai spaţioasă. Portbagajul maşinii a fost mărit de la 300 litri în versiunea precedentă, până la 390 litri, fiind cel mai mare volum din clasă. De asemenea, noul Clio este cu 30 mm mai jos decât modelul care pleacă, lucru care influienţează pozitiv asupra aerodinamicii maşinii.

Încă o nuanţă plăcută, care are ca scop îmbunătăţirea aerodinamicii şi reducerea consumului de combustibil sânt deflectoarele de aer instalate pe arcurile roţilor din faţă, o îmbunătăţire inteligentă care este instalată pentru prima oară pe un model Clio. Luminile din faţă au preluat forma literei C, fiind oferite în standard cu tehnologia LED pentru toate nivelurile de echipare.

Gama de culori a fost îmbogăţită cu trei nuanţe noi: Valencia Orange, Celadon Blue şi Vison Brown. Noile culori sânt oferite alături de celelalte 11 nuanţe disponibile.
Pentru iubitorii de lux, noul Clio este oferit în nivelul de echipare Initiale Paris care este distinct prin elemente cromate la exterior, jante de 17 inch, iar la interior versiunea se laudă cu scaune şi volan tapisate cu piele în nuanţe negre sau gri. Versiunea Clio R.S. Line, inspirată de Renault Sport, a devenit disponibilă pentru modelul Clio, venind să înlocuiască treptat linia GT Line prezentă pe generaţia precedentă. Noul Clio R.S. Line va oferi un design exterior mai agresiv, iar interiorul va beneficia de elemente stilizate sub fibră de carbon, scaune din piele cu perforaţie şi suport lateral mai dezvoltat.
0
395
GALERIE FOTO (20 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!