Mitsubishi va aduce un nou model la Geneva: Englelbrr... ENGELBERG TOURER! Îl puteţi pronunţa?

Câteodată anunţurile pompoase ale producătorilor auto nu pot să nu te năucească sau te facă să râzi pofticios. Mitsubishi a anunţat anterior că va aduce un nou facelift pentru SUV-ul ASX la apropiatul salon auto de la Geneva, dar acum niponii ne anunţă că vor aduce şi un model nou, în premieră mondială. Până aici, parcă nu e nimic de râs.
Însă când a venit momentul ca japonezii să ne spună şi cum se va numi noul model, ni s-au încâlcit ochii şi limba în gură pronunţându-l. Noul model se va numi Englelbrr... Engelbengel.. Engerberger... Uf, doamne! Englelberg Tourer!

Nu ştim cine a gândit acest nume, poate niponii au vrut să le trezească asocieri frumoase germanilor, pentru că, dacă desparţi numele în Engel şi Berg, primeşti un soi de munte al îngerilor. Dar cert e că modelul ăsta are garantat un bagaj de glume viitoare din cauza numelui.

Şi acum partea care chiar ne-a făcut să râdem pofticios. Până şi creatorii modelului, cei de la Mitsubishi Motors, au greşit numele modelului în comunicatul lor de presă, numindu-l, din greşeală şi ENGERBERG TOURER în loc de ENGELBERG TOURER. Dacă nici cei care l-au creat nu pot evita greşelile numelui, atunci toată istoria asta sună extrem de promiţător, nu?
0
1,943
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!