Preţurile pentru noua generaţie Honda CR-V în Moldova: cât costă noul SUV nipon în ţara noastră?

De curând a fost dat startul vânzărilor nouii generaţii Honda CR-V în Moldova, iar odată cu asta au devenit cunoscute preţurile complete ale SUV-ului nipon pentru ţara noastră. În momentul lansării, Honda CR-V e disponibilă în Moldova cu un singur propulsor sub capotă, pe benzină, urmând ca mai târziu acestei versiuni să i se alătura şi ipostaza hibridă.
Aşadar, în prezent sub capota lui Honda CR-V se regăseşte motorul turboaspirat de 1.5 litri VTEC. În cazul în care acest motor e combinat cu cutia de viteze manuală cu 6 trepte – cu tracţiune faţă sau integrală, propulsorul livrează 173 CP şi 220 Nm. În combinaţia cu cutia automată, propulsorul turbo generează 193 CP şi 243 Nm şi vine doar în tandem cu tracţiune integrală.
Cea mai accesibilă motorizare a noii Honda CR-V, în dotare de bază, porneşte în Moldova de la 26,300 euro. Vă prezentăm mai jos şi combinaţiile de motoare şi transmisii posibile, cu preţul lor pentru Moldova, iar fiecare dintre aceste combinaţii e disponibilă într-un sau mai multe nivele de echipare, care mai pot adăuga în preţ. Noi vă prezentăm cea mai accesibil posibilă ipostază a fiecărei combinaţii.

• 1.5 VTEC Turbo Manual 2WD – 26,300 EUR
• 1.5 VTEC Turbo Manual 4WD – 28,300 EUR
• 1.5 VTEC Turbo Automat 4WD – 30,500 EUR
• 1.5 VTEC Turbo Automat 4WD (7 locuri) – 33,600 EUR
Pentru orice informaţii adiţionale, sunteţi bineveniţi să contactaţi distribuitorul oficial Honda în Moldova, compania Autospace, la telefonul 022-123-101 sau direct în showroom-ul Honda, situat pe str. Bucuriei 18a, în Chişinău.
0
889
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
TESTE DRIVE DE CARE AŢI PUTEA FI INTERESAT
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!