GENEVA 2019: Mitsubishi ASX se pregătește de o nouă ofensivă pe piața SUV-urilor cu un facelift consistent

Niponii nu se grăbesc să pensioneze actuala generație Mitsubishi ASX. Deși au trecut ani buni de la lansare și câteva facelift-uri, crossover-ul compact nipon se pare că mai are șanse să se mențină pe piață încă pentru câțiva ani. Pentru o nouă ofensivă niponii au pregătit un nou facelift pentru ASX, unul extrem de consistent de această dată.
Mitsubishi ASX adoptă un nou design frontal, inspirat de la cele mai noi concepte a producătorului nipon și fratele mai mic Eclipse Cross. ASX primește, astfel, un aspect mai agresiv, cu muchii ascuțite și o grilă a radiatorului impunătoare. Farurile față pe lângă un aspect modificat primesc lumini de zi de tip LED, iar bara de protecție față va găzdui noile blocuri optice masive a luminilor de ceață și a indicatoarelor de direcție.
Modificările părții posterioare sunt ceva mai discrete. Aparent blocurile optice spate și-au păstrat forma, însă luminile LED de la interior au o prezență diferită. Bara de protecție spate adoptă un design sport, cu două terminații imense a sistemului de evacuare și prize de aer situate pe părțile extreme a barei de protecție.
La interior noul ASX facelift nu oferă un asemenea set de modificări, precum la exterior, însă viitorii posesori se vor bucura de un nou sistem multimedia cu ecran tactil de dimensiuni mari.
Sub capota versiunii facelift Mitsubishi ASX se va poziționa un benzinar de 2.0 litri, aspirat natural, cuplat standard la cutia manuală cu 5 rapoarte, sau la cutia automată CVT. Standard ASX va dispune de tracțiune pe puntea față, iar opțional va putea fi echipat și cu sistem de tracțiune integrală.
0
898
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
TESTE DRIVE DE CARE AŢI PUTEA FI INTERESAT
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!