GENEVA 2019: Noul Mercedes-Benz CLA Shooting Brake este dezvăluit în premieră mondială

La puțin timp de la premiera celui mai compact coupe cu 4 uși din gama Mercedes-Benz, germanii dezvăluie la Salonul Auto de la Geneva versiunea mai practică a acestuia – CLA Shooting Brake. Precum și predecesorul, noul model este în mare parte destinat tinerilor, dispune de o siluetă stilată dar fiind, totuși, un break, acesta va oferi și un nivel mai mare de practicism la bord.
Noua generație CLA Shooting Brake a crescut în dimensiuni. Ampatamentul a fost mărit cu 30 mm și constituie acum 2,729 mm, atunci când lungimea totală a adăugat 48 mm, și măsoară acum 4,688 mm. Dimensiunile mărite promit spațiu sporit celor de la bord, iar mai cel mai mult de spațiu adițional se vor bucura pasagerii banchetei din spate.
Mai puțin a crescut volumul portbagajului – 505 litri, sau cu 10 litri mai mult decât anterior, în schimb accesul la compartimentul pentru bagaje a fost simplificat grație blocurilor optice spate, care sunt poziționate acum și pe hayon, ci nu doar pe aripile spate.
La Geneva modelul a debutat cu o singură versiune, CLA 250, ce are sub capotă benzinarul turboaspirat de 2.0 litri, cu 225 CP la activ, cuplat la cutia robotizată 7G-DCT, ce transmite cuplul pe puntea din față. Odată cu startul vânzărilor, care este planificat pentru toamna acestui an, vor fi lansate și celelalte motorizări, care vor fi identice, însă, celor prezente pe CLA, inclusiv motorizări turbodiesel și versiuni cu sistem de tracțiune integrală 4MATIC.
0
1,780
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!