GENEVA 2019: Volkswagen Multivan facelift va fi disponibil în două versiuni electrice dezvoltate în comun cu ABT

Anunțat cu câteva zile mai devreme, Volkswagen Multivan facelift își face apariția la Salonul Auto de la Geneva. Germanii au oferit informații complete despre actualizările substratului tehnic și a listei de opționale, iar modificările produse la nivel de desing exterior pot fi admirate în aceste zile în cardul evenimentului auto din Elveția.
Așadar, van-ul german s-a ales cu actualizări discrete la nivel de design exterior, printre care grila radiatorului ușor retușată, un alt design al luminilor de zi LED, bare de protecție cu prize de aer mărite și o serie de nuanțe noi pentru caroserie.

Lista opționalelor a fost suplinită cu planșa de bord digitală Digital Cockpit de 10.25 inch și sistemul multimedia MIB3 cu ecran tactil de 9.2 inch, disponibil opțional în locul celui standard de 6.5 inch. Sistemul de infotainment percepe acum și comenzile vocale.
Lista motorizărilor nu a suferit modificări radicale, însă propulsoarele disponibile până acum au primit un surplus de putere de până la 10 CP. Printre cele mai consistente noutăți, aduse de facelift, se enumeră noua versiune 100% electrică Multivan, dezvoltată în comun cu atelierul de tuning ABT.
Van-ul electric are la bază un propulsor de 112 CP și poate fi echipat cu unul dintre cele două seturi de baterii, de 38.8 kWh și 77.6 kWh. Germanii nu au oferit prea multe detalii despre autonomia versiunilor electrice, dar au menționat, că versiunea electrică de top poate parcurge până la 400 km „cu un singur plin”, însă asta conform ciclului NEDC.
0
400
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
TESTE DRIVE DE CARE AŢI PUTEA FI INTERESAT
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!