Jaguar pregătește un rival electric pentru Porsche Cayenne

Jaguar pregătește un rival pentru Porsche Cayenne – modelul va fi denumit Jaguar J-PACE și va fi lansat în următorii ani. Informații în acest sens au fost distribuite de revista britanică Autocar, cu referire la surse din interiorul companiei britanice.
Noul Jaguar J-PACE va fi lansat de britanici în 2021. Modelul se va situa pe o treaptă mai sus decât actualul F-PACE și va deveni un rival direct pentru SUV-ul Porsche Cayenne. Surse din interiorul companiei au comunicat, că noul model va avea la bază noua platformă modulară MLA, dezvoltată în cadrul Jaguar Land Rover, care va permite dezvoltarea unui mare număr de versiuni și motorizări. Printre motorizări cu propulsoare convenționale cu ardere internă, viitorul Jaguar J-PACE va avea și o versiune cu propulsie 100% electrică. Pe lângă versiunea electrică, este analizată posibilitatea lansării unei motorizări plug-in hybrid, cu o baterie capabilă să asigure o autonomie de peste 50 km în regim electric.
Jaguar J-PACE va prelua mai multe tehnologii existente și de nouă generație de la modelel Jaguar, dar și de la Land Rover. Platforma modulară MLA va fi utilizată, ulterior, și la dezvoltarea altor modele, inclusiv noua generație a SUV-ului Range Rover.
0
527
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
TESTE DRIVE DE CARE AŢI PUTEA FI INTERESAT
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!