(VIDEO) Mercedes-Benz anunță lansarea versiunii actualizate a SUV-ului GLC Coupe facelift

Germanii au pregătit un facelift pentru SUV-ul Mercedes-Benz GLC Coupe. Premiera va avea loc în viitorul apropiat, iar astăzi producătorul german a publicat primul clip video, dedicat SUV-ului actualizat.

Publicul a făcut cunoștință cu Mercedes-Benz GLC facelift la Salonul Auto de la Geneva la începutul lunii martie, iar versiunea Coupe a acestuia, cel mai probabil, va fi dezvăluită în cadrul Salonului Auto de la New-York. Primele imagini oficiale prezintă designul blocurilor optice ale viitorului GLC Coupe facelift – blocurile optice față au primit actualizări similare celor de pe GLC facelift, pe când blocurile din spate și-au păstrat forma originală, dar au primit ornamente LED modificate, inspirate de la cele mai noi SUV-uri din gamă.
Modificările la nivel de substrat tehnic și la interior vor fi similare celor de pe noul GLC facelift, ceea ce înseamnă că la bord își va face loc noul sistem multimedia MBUX și cadranele de bord digitale, iar lista motorizărilor va fi suplinită cu propulsoare actualizate. Versiunile GLC 200 și GLC 300 vor avea sub capotă de benzinare cu o putere de 197 CP și, respectiv, 258 CP, pe când adepții motoarelor diesel vor avea la dispoziție versiuni de 194 și 245 CP la activ. O dată cu actualizarea GLC Coupe facelift va primi sistemul inovativ Dynamic Body Control cu amortizoare adaptive.

Startul vânzărilor SUV-ului actualizat este proconizat pentru vara-toamna acestui an.
0
416
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!