Skoda pregătește un nou SUV coupe compact? Primele schițe oficiale cu viitorul Vision GT

Cehii au publicat primele schițe cu noul crossover Vision GT. Noul model va fi prezentat în calitate de concept în următoarele luni, însă ulterior acesta va deriva într-un model de serie, iar denumirea acestuia sugerează că acesta ar putea fi un nou SUV cu siluetă coupe în gama Skoda.
În gama de SUV-uri Skoda, literele "GT" au fost atribuite până acum doar modelului KODIAQ GT, primul SUV coupe al cehilor, lansat pentru prima dată pe piața chineză. Ulterior modelul va ajunge și în Europa, iar constructorul din Mlada Boleslav se pare că pregătește un nou SUV cu siluetă de coupe, dar de dimensiuni mai compacte.

Deși are statut de concept-car, aspectul exterior al noului Vision GT este unul foarte apropiat de modelele de serie Skoda, cu blocuri optice față și spate inspirate din noul limbaj stilistic al mărcii, debutat în premieră pe noile Scala și KAMIQ, destinate pieței europene. Cel mai probabil, viitorul model va fi o versiune coupe a celui mai nou și mai compact crossover din gama cehilor – KAMIQ.
Debutul în spațiul web al noii Skoda Vision GT ar putea avea loc în următoarele săptămâni, iar publicul va putea face cunoștință pe viu cu conceptul al Salonul Auto de la Frankfurt din toamna acestui an.
0
1,616
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!