Moldova, 10-12 mai 2019: Camper Fest, prima întrunire a rulotelor din ţara noastră

Se pare că rulotele – acele automobile care-şi transportă ca melcii toată casa în spate sau într-o remorcă – devin tot mai populare şi în Moldova, în mare parte datorită câtorva entuziaşti care vor să-i inspire şi pe alţii la acest gen de călătorii motorizate.
Între 10 şi 12 mai 2019, aceşti entuziaşti organizează prima ediţie Camper Fest, care e o mare întrunire a tuturor proprietarilor şi pasionaţilor de rulote. Aceasta va avea loc la Orheiul Vechi, pe terenul de camping din apropierea satului Butuceni.
Acolo vor fi expuse rulotele aduse de proprietarii lor, iar printre ei se numără atât călători entuziaşti din Moldova, cât şi oaspeţi din România şi Ucraina. Cu toţii îţi vor deschide uşile caselor motorizate publicului larg, invitând toţi doritorii să afle mai multe despre aceste vehicule şi despre această metodă de a călători.
Vehiculele vor fi expuse pe parcursul întregii zile de vineri, 10 mai şi în prima parte a zilei de sâmbătă, 11 mai. Sâmbătă toate rulotele se vor alinia într-o coloană şi vor pleca spre zona Ţâpova din nordul ţării, unde vor înnopta şi de unde vor reveni la 12 mai.
Foto: Alex Berdicevschi
0
482
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!