(VIDEO) BMW Seria 2 Gran Coupe e tot mai aproape de premieră: coupe-ul parcurge ultimele teste pe Nurburgring

BMW Seria 2 Gran Coupe a fost surprins în timpul testelor pe Nurburgring. Deși coupe-ul cu patru uși din secvența video este bine camuflat, acesta și-a etalat formele atletice ale caroseriei și blocurile optice spate care par a fi imense, cu design inspirat de la noile Seria 8 și Seria 3. Rivalul lui Mercedes-Benz CLA urmează să debuteze în următoarele luni.
Modelul surprins în imagini nu este unul standard, însă – inciziile de aer generoase din bara de protecţie față indică că aceasta ar putea fi o versiune de performanță, M240i M Performance. Totodată, sunetul suculent al sistemului de evacuare sugerează că sub capotă se află un benzinar potent, precum unitatea turboaspirată pe benzină, de 2.0 litri, situată în vârful gamei de motorizări disponibile pentru X2, ce livrează 306 CP şi 450 Nm.
Premiera publică a primului coupe cu patru uşi compact bavarez, BMW Seria 2 Gran Coupe, va avea loc în luna noiembrie a acestui an, la Salonul Auto de la Los-Angeles, însă în spaţiul web modelul multașteptat ar putea debuta mai devreme. Versiunile de performanță, precum M240i M Performance, urmează să-și facă apariția pe parcursul anului viitor.
0
1,210
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!