Volvo Moldova vă invită la Volvo Ultra Race, concursul sportiv la alergări prin Codrii Moldovei!

Volvo Moldova invită toți doritorii de a participa la cursa sportivă la alergări Volvo Ultra Race organizată în premieră în țara noastră! Sunteți invitați să vă încercați forțele în unul dintre cele 3 trasee pregătite de organizatori, iar pe lângă plăcerea de competiție, pentru participanți sunt pregătite cadouri prețioase și premii de valoare pentru câștigătorii cursei.
Prima cursă Volvo Ultra Race va avea loc la 29 iunie 2019 în una dintre cele mai frumoase zone a Codrilor Moldovei, unde participanții vor putea să-și pună la încercare forțele în cele 3 trasee pregătite și vor avea ocazia să admire priveliștile fabuloase împânzite pe întreaga durată a traseului. Participanții vor putea alege trasee cu distanțe de circa 10 km, 40 km sau 60 km.

Pe lângă plăcerea de a savura cele mai savuroase peisaje din țara noastră, participanții înscriși în cursă până la 1 iunie se vor alege cu cadouri garantate extrem de utile fiecărui alergător din partea organizatorilor cursei. Totodată, alergătorii vor participa automat la o mega tombolă cu premii mari, iar la finalul competiției va avea loc și o degustare a vinurilor spumante și clasice!
Prindeți posibilitatea unică de a alerga prin cea mai frumoasă și veche zonă a Codrilor Moldovei, stăpânită de cerbi și alte vețuitoare ale pădurilor de aici.
0
758
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!