Au fost anunţate preţurile pentru noua Skoda Scala în Moldova. Cât costă noul model?

Noua Skoda Scala e foarte aproape de momentul în care va ajunge în Moldova, iar odată cu asta au fost anunţate şi preţurile noului model pentru ţara noastră. Vă amintim, Skoda Scala e modelul care vine să înlocuiască modele precum Rapid Spaceback şi, pentru moment, şi sedanul Rapid, dar să aducă şi o experienţă hi-tech net superioară la bord, apelând la un public mult mai tânăr şi mai vizionar. Astfel, noua Scala e şi modelul pe care a debutat noul sistem multimedia al celor de la Skoda, care se va răspândi în curând pe marea majoritate a modelelor mărcii.
Deci, eram foarte curioşi să aflăm cât costă noul model în Moldova, întrucât aşteptam o diferenţă foarte mare faţă de fostul Rapid şi Rapid Spaceback, gândite atunci ca modele mult mai bugetare. Prima noutate îmbucătăroare la capitolul preţuri: noua Scala va fi mai accesibilă decât se aştepta în Moldova, în primul datorită faptului că a primit din start vechiul motor aspirat natural de 1.6 litri MPI, de 110 CP, cuplat fie la o cutie manuală cu 5 trepte, fie la una automată clasică, cu 6 trepte.
Astfel, noua Skoda Scala porneşte în Moldova de la 14,500 euro în momentul lansării. Zicem în momentul lansării, pentru că ea e disponibilă din start nu în dotarea minimă Active, ci următorul nivel, Ambition, ceva mai bine echipat şi preţul de 14,500 euro e valabil pentru o Scala în dotare Ambition, cu motor 1.6 MPI şi cutie manuală.

O Skoda Scala, combinaţie cu acelaşi motor de 1.6 litri, dar cu cutie automată, în dotare Ambition, porneşte de la 15,500 euro. Pentru ambele combinaţii, urcarea la nivelul ierarhic superior Style mai adaugă 1,300 euro în preţ.
Din păcate, deocamdată lista de preţuri se opreşte aici, pentru că şi lista de motorizări sfârşeşte aici în momentul lansării. Nici unul din motoarele anunţate pentru Scala la nivelul Uniunii Europene – 1.0 TSI în câteva ipostaze de putere, 1.5 TSI, 1.6 TDI sau 1.0 CNG – nu e disponibil în Moldova în momentul lansării de piaţă a modelului. Conform informaţiilor celor de la Skoda Moldova, o parte din aceste motorizări vor deveni disponibile ceva mai târziu, pe parcursul anului.
0
1,525
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!