BMW pregătește conceptul Vision M Next, ce va prefața viitorul modelelor bavareze de performanță

BMW se pregătește să pășească într-o "nouă eră a plăcerii de condus" și planifică schimbări revoluționare în domeniul performanței auto. Viitorul modelelor sport cu sigla bavarezilor va fi prefațat de conceptul BMW Vision M Next, ce urmează să fie prezentat în următoarele zile, iar primele imagini de teasing au fost publicate cu un set de informații despre noul prototip.
Formele noului concept au fost savurate până acum doar de omul de artă Thomas Demand, specializat pe producția pozelor de artă. De altfel, imaginile de teasing, publicate în comunicatul de presă emis de BMW apar forme realizate din hârtie, pregătite și captate de Demand, inspirate din muchiile caroseriei noului Vision M Next. Bavarezii punctează că lucrările realizate de Demand repetă cu precizie limbajul stilistic preluat de concept.
Potrivit omului de artă, conceptul BMW Vision M Next aduce în industrie forme și limbaj stilistic absolut nou, complex și unic. Ulterior conceptul va evolua într-o versiune de serie cu sigla M a electromobilului BMW iNext, ce urmează să fie lansat în următorii ani, iar dacă electromobilul standard va pune accent pe tehnologii de ultimă generație, precum sistemul de pilot automat și confortul maxim la bord, atunci versiunea M va fi în continuare dedicată șoferului și senzațiilor în condus.
0
283
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!