BMW vrea să dezvolte supercar-uri originale în cadrul diviziei M pentru a concura cu Mercedes-AMG

Bavarezii analizează pisibilitatea de a oferi un grad mai mare de independență diviziei de performanță M în cadrul BMW, pentru ca aceasta să poată dezvolta supercar-uri originale, care să nu aibă la bază modele standard din gama BMW. Un viitor coupe ar putea intra în producție în următorii ani pentru a opune rezistență pe piață modelelor Mercedes-AMG GT și Porsche 911.
Informația a fost oferită de către șeful diviziei M, Markus Flasch, pentru publicația Car Sales.
Potrivit oficialului, BMW ar putea lansa în următorii ani modele de performanță absolut noi, care să nu aibă predecesori sau versiuni incipiente, în cadrul sub-brandului M. Chiar și așa, Flasch a punctat, că bavarezii nu vor ținti un anumit segment de piață, ocupat în prezent de rivali, ci vor crea ceva absolut nou, ce să corespundă spiritului BMW M. Informații mai detaliate despre proiect vor fi distribuite la sfârșitul lunii iunie, când bavarezii vor prezenta conceptul BMW Vision M Next, ce va prefața viitorul modelelor de performanță BMW.
O astfel de strategie a fost implementată anterior de Mercedes-Benz, ce a dispus separarea supercar-urilor de performanță de gama de modele standard cu noul sub-brand Mercedes-AMG, pe când modelele de lux de top sunt comercializate cu sigla Mercedes-Maybach. Anterior cei de la Audi au anunțat intenția de a lansa un rival pentru Mercedes-Maybach S-Class cu sub-brandul relansat Horsch, iar bavarezii se pare să țintească, totuși, segmentul de piață Mercedes-AMG.
0
256
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!