Când automobilul devine un membru de familie: Randall Pitman și acest Ford Model T sunt împreună de 70 ani

Adevărații pasionați auto au câte un automobil de vis pe care-l îndrăgesc adesea încă din copilărie, iar ajunși la vârsta la care pot obține un permis de conducere și pot să-și permită achiziția modelului preferat, nu renunță la el chiar dacă acesta este învechit tehnic. Este și istoria lui Randall Pitman, americanul care își savurează alături pasiunea de fier de 70 ani, pe care o conduce zi de zi și nu admite să renunțe la ea.
Istoria lui Randall Pitman, americanul în vârstă de 87 ani din statul Ohio, și automobilului lui de vis, un Ford Model T, a început în 1949, când tânărul Pitman avea doar 17 ani și visa la un automobil propriu. Pentru a face rost de bani pentru a-și împlini visul, Pitman a lucrat multe luni în cadrul unei benzinării pentru ca într-un final să reușească să adune grămadă 50 dolari, cu care a și mers la Casa de Licitație, unde a savurat pentru prima dată automobilul care urma să-i servească următorii 70 ani. Visând la un Ford Model T, Pitman a participat la licitație și mare i-a fost fericirea, când oferta lui finală de 47.5 dolari a fost acceptată și acesta a devenit oficial proprietarul primului său automobil.
Automobilul achiziționat de Pitman a fost produs în 1927, deci cu treii ani până la nașterea lui. Însă din 1949 și până în prezent cei doi sunt camarazi fideli și, în timp ce Randall Pitman nici nu admite să renunțe la primul său automobil, acesta continuă să-l servească fidel: în acest an cei doi au mai bine de 600 mile (circa 965 kilometri) pentru a participa la o expoziție de automobile clasice, iar bătrânul automobil a făcut față cu dârzenie provocării! Iar deși dispozitivele și echipamentele de primă necesitate lipsesc în totalitate la acest Model T, americanul savurează fiecare clipă petrecută la volanul propriului automobil de vis.
0
1,024
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!