Lexus pregătește o versiune decapotabilă pentru coupe-ul LC! Prototipul a fost prezentat la Goodwood

Niponii pregătesc lansarea versiunii de serie Lexus LC Convertible. Modelul a fost anticipat de conceptul cu aceeași denumire, debutat la începutul acestui an la Salonul Auto de la Detroit, iar astăzi niponii au prezentat prototipul de serie al decapotabilei la Festivalul Vitezei de la Goodwood. Astfel, apariția versiunii de serie Lexus LC Convertible a fost confirmată oficial.
Pentru a menține în taină elementele unice de design exterior, componentele caroseriei au fost acoperite cu peliculă protectoare. Chiar și așa, modificările aplicate de niponi pot fi urmărite chiar și în ciuda camuflării. Prototipul de serie se distinge de conceptul cu aceeași denumire, debutat la Detroit, printr-un eleron mai generos, integrat în capacul portbagajului, și prin tetierele scaunelor față, ce și-au modificat ușor forma. Un element important îl constituie acoperișul pliabil textil, identic celui de pe concept, or anterior decapotabilele Lexus în marea sa majoritate aveau doar plafoane rigide.
Niponii au declarat în comunicatul de presă că decizia de a lansa o versiune de serie Lexul LC Convertible a fost luată în urma reacției pozitive și interesului sporit din partea publicului în cadrul Salonului Auto de la Detroit. Mai mult, conceptul prezentat la începutul anului s-a ales cu premiul EyesOn pentru design.
Cel mai probabil, varianta decapotabilă va prelua în întregime substratul tehnic de la coupe, însă niponii promit să dezvăluie datele tehnice și designul cu câteva luni mai târziu, probabil, până la finalul acestui an. Astfel, lista motorizărilor LC Convertible ar putea include benzinarul V8 aspirat natural, cu circa 480 CP la activ. Ar putea fi disponibilă și varianta hibridă cu 300 CP, disponibilă pentru coupe.
0
1,429
GALERIE FOTO (17 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!