Mulliner și Huntsman prezintă două versiuni exclusive Bentley Bentayga - Businessman și Sportsman

Unul dintre cele mai vechi showroom-uri Bentley, Jack Barclay, a prezentat două versiuni exclusive ale SUV-ului Bentayga – Businessman și Sportsman. Versiunile speciale au fost pregătite de Mulliner, atelierul din cadrul Bentley, și atelierul vestimentar Huntsman, specializat pe producția costumelor clasice pentru bărbați.
Cele două SUV-uri exclusive au fost pregătite cu ocazia celor 100 de ani de colaborare dintre Bentley și Huntsman: în 1919 Bentley Motors Ltd și-a început activitatea, iar pe strada Savile Row din Londra a fost deschis magazinul vestimentar Huntsman. Atelierul Huntsman este renumit pentru țesăteurile de tweed, cu care au fost ornamentate panourile portierelor și elementele de la interiorul celor două SUV-uri exclusive.
Bentley Bentayga Businessman se distinge prin tapiseria exclusivă ce combină pielea naturală, tweed-ul și inserțiile din fibră de carbon, dar și tabla de șah inclusă în cotiera banchetei spate. Bentayga Sportsman are un habitaclu tapisat cu piele albastră Imperial Blue, inserții din lemn Liquid Amber și suprafețe tapisate cu țesătură de tweed ornamentate cu nuanța Candy Red, identică celei de caroserie.
Pe lângă un SUV exclusiv, viitorii proprietari Bentley Bentayga Businessman și Bentley Bentayga Sportsman se vor alege cu câte un costum clasic, cusut la comandă specială de atelierul Huntsman. Prețul versiunilor speciale nu a fost numit, însă presa occidentală relatează că o unitate ar putea avea un preț de peste 300 mii lire sterline. Numărul unităților produse nu a fost dezvăluit.
0
1,524
GALERIE FOTO (10 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!