Atelierul de tuning Novitec a pregătit un pachet de tuning cu surplus de agresivitate pentru Tesla Model 3

Bestseller-ul american Tesla Model 3 a ajuns pe mâinile atelierului de tuning Novitec – germanii au pregătit elemente decorative și aerodinamice exterioare noi, care să-i ofere electromobilului un surplus de agresivitate și individualitate. Tunerii oferă și modificări de ordin tehnic, însă nu și pentru unitatea de propulsie.
La nivel de design exterior aspectul agresiv va fi asigurat de un splitter frontal, integrat în bara de protecție față, praguri laterale, difuzor inclus în bara de protecție spate și un eleron compact pe capacul portbagajului. Toate elementele exterioare sunt executate din fibră de carbon, iar clienții au posibilitatea de a alege nuanța acestora.
Exteriorul este condimentat de jantele de 21 inch, livrate de compania americană Vossen, disponibile în 72 (!) nuanțe la alegere. Standard Novitec oferă și modificări la nivel de suspensie, ce rezultă într-o gardă la sol micșorată cu 30 mm, însă clienții pot comanda o gardă la sol și mai mică.
Habitaclul poate fi tapisat cu piele fină sau Alcantara, iar clienții vor putea alege orice nuanță pentru tapiserie și inserțiile decorative. Germanii nu au intervenit la nivel de sistem de propulsie, astfel încât sedanurile Model 3 vor dispune de același nivel de putere, oferit de producător, însă tratamentul special aplicat de Novitec pentru exterior și habitaclu este valabil pentru toate versiunile Tesla Model 3.
0
281
GALERIE FOTO (19 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
TESTE DRIVE DE CARE AŢI PUTEA FI INTERESAT
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!