Divizia MSO a pregătit o versiune de lux pentru supercar-ul McLaren GT

La Concursul de Eleganță de la Pebble Beach McLaren a prezentat noua versiune de lux a supercar-ului GT, pregătită de divizia MSO (McLaren Special Operations). Pe lângă nivelul mai generos de dotări la bord, menite să sporească confortul șoferului și pasagerului, McLaren GT MSO a primit și elemente decorative originale, dar și o nuanță dedicată pentru caroserie.
Supercar-urile modificate de divizia MSO se vor distinge de variantele "standard" McLaren GT prin nuanța exclusivă Defined Flux Silver și ornamentele din fibră de carbon, acoperite cu argint, ce vor înlocui elementele aerodinamice și decorative prezente pe celelalte versiuni. Nuanța va contrasta cu vopseaua MSO Bespoke Satin Graphite, aplicată pe pragurile laterale, capacele oglinzilor retrovizoare exterioare, splitter-ul frontal și bara de protecție spate. Etrierele ediției speciale sunt vopsite în nuanța specială MSO Bespoke Satin Graphite Iron, iar pentru chenarele geamurilor laterale a fost utilizat pachetul MSO Bright Pack. Aspectul exterior este finisat de jantele Gloss Black Diamond Cut.
Materialele de la bord pot fi îmbrăcate în piele fină, cașmir sau tapiserie textilă rezistentă de cea mai înaltă calitate, la alegerea clientului. Toate variantele de tapiserie sunt oferite în nuanțele Flux White sau Satin Graphite. Tetierele și consola centrală sunt ornamentate cu siglele MSO, iar padelele schimbătorului de viteze din spatele volanului sunt executate din fibră de carbon acoperită cu argint. Standard este prevăzut sistemul audio de performanță livrat de Bowers & Wilkins, iar opțional clienții pot comanda și un acoperiș panoramic.
Substratul tehnic nu a suferit schimbări, astfel McLaren GT by MSO este propulsat de aceeași unitate V8 de 4.0 litri, ce livrează 620 CP și 630 Nm, cuplată la cutia robotizată SSG cu 7 rapoarte. Cu acest motor supercar-ul britanic poate accelera până la 100 km/h în 3.2 secunde, un timp identic cu cel indicat de McLaren F1 în același exercițiu. Viteza maximă este limitată la 326 km/h.
0
230
GALERIE FOTO (9 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!