Francezii prezintă varianta actualizată a hot-hatch-ului accesibil Renault Sandero RS

Renault Sandero RS este o versiune de performanță oferită exclusiv pe piața Americii de Sud, iar cele mai mari vânzări revin pieței din Brazilia. Cel mai accesibil hot-hatch din gama francezilor a debutat cu 4 ani mai devreme, iar de curând acesta a beneficiat de un facelift de mijloc de carieră, împreună cu celelalte modele din gamă – Sandero și Logan, comercializate în America de Sud.
Actualizările pregătite de francezi sunt, de altfel, minore în contextul versiunii de performanță. Modificările la nivel de design exterior sunt preluate în întregime de la versiunea standard Sandero, cu blocuri optice noi față și spate cu lumini de zi de tip LED integrate. Noi pentru Sandero RS vor fi jantele de 17 țoli cu design modificat, de nuanță neagră și etrierele de culoare roșie, incluse standard pentru versiunea Racing Spirit Limited Edition. Elementele aerodinamice exterioare, însă, precum inciziile de aer din bara de protecție față și "difuzorul" integrat în bara de protecție spate par a fi neschimbate.
La interior modificările sunt la fel de modeste – francezii s-au limitat la introducerea unor inserții decorative noi pentru panourile portierelor, care să imită fibra de carbon, și tapiserie de culoare roșie pentru scaune.
Sub capota Renault Sandero RS se află unitatea pe benzină, aspirată natural, de 2.0 litri, capabilă să livreze până la 150 CP și 205 Nm. Cu acest motor hot-hatch-ul accesibil poate accelera până la 100 km/h în 8 secunde și poate atinge viteza maximă de 202 km/h. Pentru Sandero RS este prevăzută doar cutia manuală cu 6 rapoarte, ce transmite cuplul pe puntea față. Standard pentru versiunea respectivă este oferită o suspensie resetată mai rigidă, o servodirecție electro-hidraulică mai receptivă și frâne cu discuri pentru ambele punți.
0
500
GALERIE FOTO (28 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!